Cursus Microneedling

inhoud

De dermapen behandeling is een effectieve behandeling voor huidverbetering. Tijdens de behandeling met de dermapen worden er minuscule kanaaltjes gemaakt in de huid. Dit gebeurt doordat de naaldjes van de dermapen snel op en neer bewegen, wel met een snelheid van 3.000rpm- 12.000rpm. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, deze zorgen voor stevigheid van de huid. Daarnaast ziet de huid er stralender en veerkrachtiger huid. Fijne lijntje, rimpels, pigmentvlekken, striae, littekens en grove poriën worden minder zichtbaar. De huid wordt door deze behandeling van binnenuit gestimuleerd om zicht te vernieuwen.

De diepte en snelheid is zelf in te stellen op de pen, afhankelijk van de huidconditie stelt u de pen in. Mogelijk zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een gewenst resultaat te komen. Kortom deze behandeling is een must om toe te voegen aan uw behandelingsaanbod in de salon of om uit te breiden.

Tijdens de training wordt er uitgebreid op het theoretische gedeelte van de dermapen ingegaan, omdat dit de basis is. Daarna zal er geoefend worden in de praktijk op een model. Een belangrijk aspect tijdens deze training is welke stoffen er gebruikt mogen tijdens het needlen en de nazorg instructies, deze punten zijn belangrijk voor een positief resultaat.

theorie

praktijk

thuisstudie theorie

thuisstudie praktijk

vereiste

U dient een degelijke kennis te hebben van de huid. Heeft u geen kennis van de huid dan is het aan te raden om een basisopleiding te volgen over de anatomie van de huid Mbo-niveau 3/4.

model

U dient zelf een model mee te nemen.

diploma

Bij voldoende afronding van de training ontvangt u een certificaat.

duur

De training duurt van 10:00 tot 15:00 uur.

starterspakket

Het starterspakket is los te koop en bevat een Skincare pen (draadloos) met 2 lithium batterijen, 10 cartridges, oplader en kabel. De kosten voor het starterspakket zijn €350.

prijs

€649 vrijgesteld van btw

Wilt u enkel de training volgen zonder starterspakket dan is het €299 vrijgesteld van btw.

aanmeldenTotaal

Adres

  • Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag​
  • info@skincareacademy.nl​
  • +31 6 36289751​