Meteen naar de inhoud
Wenkbrauw

Henna Brow + Wenkbrauwstyling

Heb je geen ervaring met het stylen, shapen, waxen en epileren van wenkbrauwen, dan is deze combinatie cursus geschikt voor jou. Tijdens de cursus leer je om de juiste vorm te bepalen door het uitmeten van de wenkbrauwen, waarna de wenkbrauwen gewaxt en geëpileerd worden. Hierna leer je om henna aan te brengen in de vorm die je eerder hebt gemaakt tijdens het uitmeten. Het resultaat is mooie strakke wenkbrauwen die altijd passend zijn bij het gezicht.

Henna is verkrijgbaar in verschillende kleuren die ook gemixt kan worden om de perfecte kleur te krijgen. De henna pakt ook op de huid waardoor deze geschikt is om vollere wenkbrauwen te creëren. Tijdens de cursus leert u ook om de juiste kleur te bepalen, die u vervolgens gaat toepassen op het model tijdens het praktijkgedeelte.

 

INHOUD

De cursus bestaat uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan het praktische gedeelte, omdat het uitoefenen van de handelingen zorgt voor een betere opname van de leerstof.

 

THEORIE

Tijdens het theoretische gedeelte leert u basiskennis om te starten.

 

PRAKTIJK

Tijdens het praktijkgedeelte leert verschillende onderdelen, zoals het uitmeten, shapen en vormen van de wenkbrauwen. Hierna leer je om de wenkbrauwen in vorm te waxen en epileren.

 

THUISSTUDIE THEORIE

Geen thuisstudie van toepassing.

 

THUISSTUDIE PRAKTIJK

U leert alles tijdens het theoretische gedeelte. Het is natuurlijk altijd belangrijk dat u het geleerde blijft oefenen om uw techniek te onderhouden en meer ervaring opbouwt.

 

VEREISTE

Aan deze cursus zijn geen vereiste gesteld, alleen jouw enthousiasme en inzettingsvermogen.

 

MODEL

Je werkt op een model tijdens de praktijklessen. In het begin zal er geoefend worden op een oefenhoofd en daarna leert u werken op modellen. U neemt eigen modellen mee wanneer u gaat oefenen op modellen.

 

DIPLOMA

Je krijgt een erkend Skincare Academy certificaat waarmee u aan de slag kunt gaan in een salon of als zelfstandige.

 

DUUR

10:00- 16:00

 

STARTERSPAKKET

U krijgt een compleet starterspakket met 8 verschillende kleuren henna en andere benodigdheden waarmee je direct kunt starten na de cursus.

€ 499,-

Aanmelden

Wenkbrauw - Henna Brow + Wenkbrauwstyling

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Selecteer eerst een datum a.u.b.§

iDeal of Creditcard