Meteen naar de inhoud
Wimperextensions

Masterclass wimperextensions

In deze complete cursus van drie dagen leert u de One by One techniek, Volume (2D-9D) techniek en de wimperlifting. Met deze complete cursus kunt u aan de slag gaan als professional op het gebied van wimpers.

 

3-daagse training

One by one

Volume

Wimperlifting

All in one pakket (voordeelpakket)

Theorie

Praktijk

Starterspakket (wimperextensions & wimperlifting)

Intensieve begeleiding

Verwijderen

Plaatsingstechnieken

Certificaat

6 maanden begeleiding

 

Wilt u een master worden op het gebied van wimpers, dan is deze alles omvattende training geschikt voor u. U leert alle technieken die een wimperstyliste moet weten. U krijgt tijdens deze training de One by one, de Volume en de Wimperlifting technieken. De training duurt 3 dagen waarvan elke dag een onder deel wordt geleerd en geoefend. Na het afronden van de Masterclass bent u in staat om aan de slag te gaan als een Wimperstyliste. U kunt met deze training g voor u zelf beginnen of aan de slag gaan in een salon.

 

THEORIE

Tijdens deze driedaagse opleiding leert u iedere lesdag de bijbehorende theorie. De theorie is zeer belangrijk om te weten voordat u aan de slag gaat als wimperstyliste. Om deze reden worden er tijdens de trainingen veel aandacht besteed aan het theoretische gedeelte.

 

PRAKTIJK

Na het afronden van het theoriegedeelte wordt er tijdens het praktijkgedeelte op een model geoefend. Voor alle drie de trainingsdagen wordt er geoefend in de praktijk.

 

THUISSTUDIE THEORIE

U hoeft voor deze training geen thuisstudie te verrichten, de theorie wordt behandeld en besproken tijdens de training. U krijgt een theorieboek mee aar huis, zodat u thuis alles nog eens kunt doornemen mocht dit nodig zijn.

 

THUISSTUDIE PRAKTIJK

Het is belangrijk dat u na de training veel gaat oefenen thuis, alleen op deze manier kunt het geleerde naar een hoger niveau brengen.

 

VEREISTE

U heeft geen vooropleiding nodig voor deze training.

 

MODEL

U dient bij elke training dag 1 model mee te nemen, in totaal 3 modellen. Mocht u geen model kunnen vinden geef dit dan tijdig door. Wij kunnen kijken of er een geschikt model beschikbaar is.

 

DIPLOMA

U krijgt met een voldoende afronding een certificaat, u krijgt voor bij elke cursusdag die goed is doorlopen een certificaat. Aan het einde van de gehele training heeft u drie volwaardige certificaten.

 

DUUR

De eerste 2 cursusdagen ( one by one& volume)  zijn van 10:00 tot 17:00 en de derde dag (wimperlifting) is van 10:00 14:00.

 

STARTERSPAKKET

U krijgt voor deze training drie verschillende starterspakketten (twv. €299)

€ 799,-

Aanmelden

Wimperextension - Masterclass

Beschikbaar
Niet beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Selecteer eerst een datum a.u.b.§

iDeal of Creditcard