Meteen naar de inhoud
Wimperextensions

One by One

Beginnerscursus wimperextensions in Den Haag/ Rijswijk en omstreken. Heb je nog geen ervaring met het zetten van wimperextensions, maar wil je wel graag een start maken. Dan is de basis cursus One by one ideaal om mee te starten.

 

  • 1- daagse training
  • Theorie
  • Praktijk
  • Plaatsingstechnieken
  • Verwijderen & nazorg
  • Starterspakket is inbegrepen
  • 6 maanden feedback
  • Certificaat
Hoe ziet een cursusdag eruit:

Tijdens de cursus leert de basis die u moet weten voordat u begint met het zetten van wimperextensions. De theorie wordt uitgebreid behandeld en besproken voordat u verder gaat naar het praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte wordt er eerst geoefend op een oefenhoofd, hierna zal er worden geoefend op een model. De training wordt in kleine groepjes gegeven door een ervaren docent. Op deze manier is er veel aandacht voor onze cursisten en wordt u intensief begeleid waar nodig is.

 

THEORIE

De theorie wordt uitgebreid behandeld en besproken. De cursisten krijgen een theorieboek mee met belangrijke informatie om thuis waar nodig is door te nemen.

 

PRAKTIJK

Tijdens het praktijkgedeelte wordt er geoefend op een model onder begeleiding van een ervaren docent.

 

THUISSTUDIE THEORIE

0 uren thuisstudie, de theorie wordt uitgebreid behandeld en besproken tijdens het theoriegedeelte van de training

 

THUISSTUDIE PRAKTIJK

Tijdens de training leert u alles wat u moet weten, daarna is het belangrijk om veel te oefenen. Op deze manier kunt u het geleerde hanteren en verbeteren.

 

VEREISTE

U heeft geen vooropleiding nodig voor deze training.

 

MODEL

U dient zelf een model mee te nemen. Mocht dit niet lukken, geeft het tijdig aan. Wij kunnen altijd kijken of er een geschikt model beschikbaar is.

 

DIPLOMA

Bij voldoende afronding, krijgt u een certificaat.

 

DUUR

De 1- daagse training start om 10:00 uur en eindigt rondt 17:00 uur (lunch inbegrepen).

 

STARTERSPAKKET

Starterspakket is inbegrepen. Het starterspakket bevat alles wat u nodig heeft om gelijk te starten, goed voor ongeveer 25 klanten (twv. €149)

€ 399,-

Aanmelden

Wimperextension - One by One

Beschikbaar
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Selecteer eerst een datum a.u.b.§

iDeal of Creditcard

One by one is de basistechniek wanneer je gaat starten met het zetten wimperextensions. Tijdens de cursus one by one leer je alles omtrent het zetten van wimperextensions. Na het volgen van de one by one kan je verdergaan met de volume techniek.

Ja al onze cursussen is inclusief startpakket. Wanneer u klaar bent met de cursus kunt u met het startpakket gelijk starten.

Ja u heeft een model nodig tijdens het praktijkgedeelte van de cursus. Eerst wordt er gestart met de theorie en het oefenen op een oefenhoofd. Wanneer u geleerd heeft hoe u de pincetten, het lijmgebruik en de kennis hebt van de bijbehorende producten wordt er gestart met het oefenen op een model.

Ja u model mag gelijk meekomen, zeker wanneer u van ver komt is het handig als het model gelijk meekomt. Wij hebben een wachtruimte voor modellen.

Ja, wij hebben een webshop waarop alle benodigdheden ook los te bestellen zijn.

Nee, u heeft geen vooropleiding nodig om te starten met het zetten van wimperextensions. Alles wat u moet weten wordt tijdens de cursus doorgenomen.

Ja met het certificaat wat u ontvangt kunt u opstarten als zelfstandige/ eigen ondernemer. Ook kunt u zich inschrijven bij KvK.